Cekedis
Bahan:
1
Bungkus Laksa Kering...
*Jgn
Patahkn Terlalu Pendek.Sal Biar Panjangnya Sejengkal.Nnt Time Gaul Dgn Serbuk
Perasa,Dia Akan Patah Lagi.Pendek Sgt X Cantik Bila Kita Letak Dlm Peket.
Bhn Gaul..
2
Sd Besar Rempah Kari Daging.(Kaler Lgi Cantik)
2
Sd Besar Serbuk Perencah Hilal
3
Sd Kecil Garam
4
Sd Besar Gula.
==Goreng
Kering Rempah.Bila Dh Sejuk,Blend Kering Dgn Bhn2 Yg Lain. Masukkan Semua Laksa
Yg Siap Digoreng Dlm 1 Balang Besar.Tuang Bhn Blend.Tutup Balang & Goncang
Sampai Semua Bhn Sebati & Rata..
*Guna
Rempah Kari Daging Faiza.Lebih Menjamin Halalnya...
*
X Letak Nestum & Serbuk Cheese.Jimat Kos & Rasa Tetap Sedap.
*Utk
Pic Ni Jual Rm1.50 \ 50gm...
*Ada
Satu Lgi Versi,,,50 Sen \ X Sampai 10gm.
Resepi:laksa
kering di goreng seperti keropok(minyak kena panas Dan banyak)klu x nnti
xkembang.sebelum goreng patah2 kan dalam 2 inchi.guna jenama laksa eka.
Selepas
goreng masukkan dalam balang gula2 yg besar goncangkan perisa sehingga rata.
Perisa:
cheeze+ serbuk Kari saving babas + sedikit garam. pkai serbuk cheese
parmesan.bru ada rsa lmak2 ckit.sy buat 50 gram 1.00
No comments:
Post a Comment